Indien deze nieuwsbrief niet juist wordt gepresenteerd, kun je hier de webversie bekijken.

Ortho magazine
Ortho magazine

Als vaste klant van Ortho Consult krijgt je het laatste nieuws ook dit jaar weer als eerste. Volgende week ontvang je per post ons nieuwe tijdschrift Ortho Magazine. 24 pagina's inspiratie, met een overzicht van onze trainingen, opleidingen, congressen en praktijkboeken. In deze Ortho Inside presenteren we vast een voorproefje op het nieuwe seizoen...

LAATSTE PLAATSEN Tweejarige praktijkopleiding Contextuele Leerlingbegeleiding
LAATSTE PLAATSEN Tweejarige praktijkopleiding Contextuele Leerlingbegeleiding

Op 12 september starten we voor de zestiende keer met de tweejarige opleiding voor leerlingbegeleiders. Met een recordaantal deelnemers. Twee groepen zijn inmiddels volgeboekt. In de extra groep (16C) zijn nog twee van de zestien plekken beschikbaar.
Kijk hier voor meer informatie.

De tweejarige opleiding is gevalideerd door registerleraar.nl

Symposium Korte lontjes in de klas
Symposium Korte lontjes in de klas

Op 9 november krijg je de kans om alles te weten te komen over leerlingen met korte lontjes. Hans Kaldenbach, auteur van het zojuist bij Prometeus verschenen boek 'Korte lontjes' neemt je mee in de wereld van de korte lontjes en leert je hoe je bij leerlingen (en bij jezelf) de lontjes kunt verlengen. Een middag met veel praktische tips voor de volgende schooldag.
Lees meer en schrijf je in

NIEUW! Korte opleiding voor mentoren
NIEUW! Korte opleiding voor mentoren

Mentoren hebben een belangrijke rol in school. Ze vervullen een spilfunctie in het begeleiden van de groep, maar ook in het verzorgen van maatwerk voor de individuele leerling. Ortho Consult biedt een unieke korte opleiding voor mentoren. In zeven dagen leer je alle ins en outs van succesvolle mentoren. Start 2 november.
Lees meer en schrijf je in

Opleiding NLP in contextueel perspectief
Opleiding NLP in contextueel perspectief

Op 14 september start Ard Nieuwenbroek voor de vijfde keer met een opleidingsgroep NLP. Voor deze groep is 1 plekje vrijgekomen. Voor de groep die start op 18 januari is nog voldoende plek.
Lees meer en schrijf je in 

NIEUWE Praktijktrainingen
NIEUWE Praktijktrainingen

Ook dit jaar hebben we weer nieuwe praktijktrainingen in ons aanbod. Een overzicht:

PASSEND ONDERWIJS
PASSEND ONDERWIJS

Is Passend onderwijs bij jou op school uitgelopen op geklaag en gemopper? Ivo Mijland heeft al vele teams geïnspireerd met zijn lezing 'Ik ben toch té gek!'. In deze lezing staat niet het probleem centraal, maar de mogelijkheid. Een positieve kijk op Passend Onderwijs, doorspekt met humoristische anekdotes. Bij boeking betaal je tot 1 oktober slechts vijf euro voor het bijbehorende boek.
Lees meer

Extra groep Transactionele Analyse in contextueel perspectief
Extra groep Transactionele Analyse in contextueel perspectief

De twee opleidingsgroepen voor dit schooljaar zitten al helemaal vol, daarom hebben we besloten een derde groep te starten Deze start op 13 maart, o.l.v. Ivo Mijland.
Lees meer en schrijf je in

VERTROUWD aanbod
VERTROUWD aanbod

Uiteraard staan dit schooljaar ook onze succestrainingen van het afgelopen jaar weer op de agenda. Als je aan een van deze trainingen mee wilt doen, moet je er snel bij zijn. Ze zijn altijd snel volgeboekt. Enkele van deze trainingen: Faalangst de baas, Differentieer in elke les, De teamleider als reisleider, Positieve groepsvorming, Zorgcoördinator tussen thuis en school, De macht van machomannetjes, Klagende ouders, Sociale vaardigheden, Psychopathologie ook in school, Effectieve leerlingbesprekingen en Ongemotiveerde leerlingen.
Lees meer en schrijf je in

HANS VAN BREUKELEN
HANS VAN BREUKELEN

Ook dit schooljaar spreken Hans van Breukelen en Ivo Mijland weer op een bijzondere studiemiddag over motivatie. Deze dag is op 29 maart in Utrecht. Uiteraard kun je deze middag ook weer in company boeken (op basis van beschikbaarheid sprekers). Wil jij het inspirerende verhaal van de kersverse technisch directeur horen, samengebracht met het verhaal van de auteur van de Motivatiewaaier? Dan is dit je kans. Je betaalt slechts 95 euro, dat is inclusief de motivatiewaaier, een snack, koffie en thee en een drankje na afloop.
Lees meer en schrijf je in

Ortho Inside

Deze e-mail is verzonden aan [e-mailadres]. Wij vinden het belangrijk dat onze ontvangers onze vrijblijvende informatie op prijs stellen. Als de informatie voor jou niet (meer) relevant is of door een nieuwe functie niet meer passend is, meld je dan hier af. Je e-mailadres wordt dan direct uit de lijst verwijderd. Wil jij je collega's juist attenderen op onze informatie, dan kunnen zij zich hier aanmelden. Het adres wordt dan direct toegevoegd aan onze lijst. Heb je een inhoudelijke vraag over deze mail, stuur dan een mail naar orthoinside@orthoconsult.nl. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op. Wij gebruiken mailadressen alleen voor informatieverstrekking over onderwijsgerelateerde onderwerpen en verstrekken nooit persoonlijke informatie aan derden.

Ortho Consult | Koningshof 8, 5688 GD Oirschot | 0499-84 16 19 | info@orthoconsult.nl

stats