Indien deze nieuwsbrief niet juist wordt gepresenteerd, kunt u hier de webversie bekijken.

Ortho Inside
Eindelijk voorjaar

We weten natuurlijk niet of iedereen het op dezelfde manier ervaart, maar wij slaken een zucht van verlichting als de lente in zicht komt. Niet alleen om de hogere temperaturen en meer (zon)licht maar ook omdat al onze trainers op hun lange autoritten in het land minder risico lopen door alle slechte winterse omstandigheden.

Klagen

Bart Flos, klaagdeskundige in Nederland en auteur van de bestseller 'Het anti klaagboek' (al weken op nummer 1 bij managementboek.nl), zou onze visie op de winter als typisch klagen benoemen. Hij is onze startspreker op het middagsymposium 'De kracht van klagende ouders' dat op 12 april plaatsvindt in Vught. Het belooft een boeiend en (ook) interactief programma te worden. Op dit moment zijn er nog 40 plaatsen beschikbaar. Meer info? Kijk op de site van Congres Content »

Klaagboek

Op hetzelfde symposium verschijnt die middag het nieuwste praktijkboek van uitgeverij Quirijn: 'De kracht van klagende ouders', geschreven door succesauteur Ivo Mijland. In het boek staat krachtig beschreven hoe je als professional op een constructieve manier om kunt gaan met klagende ouders en hen dus niet slechts ziet als lastige, irritante en zeurende mensen. Met als extraatje een boekenlegger met de tien kerntips helder bij elkaar. Als geheugensteuntje voor moeilijke momenten. Meer info en bestellen? Kijk op de site van uitgeverij Quirijn »

Record handboek

Eind februari verscheen de 12e druk van het handboek ‘Voor elke mentor’, geschreven door Maya Bakker en Ivo Mijland. In totaal zijn er nu ruim 30.000 exemplaren verkocht en het blijft maar door gaan. Het is voor ons het beste bewijs dat een boek zich uiteindelijk (door de kwaliteit)  zelf gaat verkopen. Een compliment voor de auteurs! Meer info en bestellen? Kijk op de site van uitgeverij Quirijn »

Record bezoekers site

In januari hebben ruim 28.000 ‘unieke’ bezoekers onze site www.faalangst.nl bezocht. Voor ons een hoogterecord waar we trots op zijn. Ook bij de andere sites (www.orthoconsult.nl en www.voorelkemnetor.nl) zien we groeiende bezoekersaantallen. Wat we leuk vinden is om meerdere malen het compliment te krijgen dat op onze sites zoveel interessant materiaal zonder kosten is te downloaden.

Mentortraining op je eigen school

Om het grote succes van het handboek ‘Voor elke mentor’ een beetje te vieren is er dit voorjaar een speciale actie, bestemd voor alle schoolleiders die op hun eigen school door ons een mentortraining laten verzorgen. Bij de voorbespreking van zo’n training krijgen ze niet alleen een gratis handboek maar ook voor iedere deelnemer aan de training stellen we een gratis handboek ter beschikking. Deze actie geldt voor alle contracten die worden afgesloten tussen 1 april en 15 juli 2011. Misschien een tip voor jouw schoolleider?

Ortho Inside

Wilt u deze digitale nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld u dan hier af.

Heeft u vragen, opmerkingen laat u dat dan weten door middel van een e-mail aan orthoinside@orthoconsult.nl.

Heeft u deze nieuwsbrief van een collega doorgestuurd gekregen en wilt u zich aanmelden voor deze en andere nieuwsbrieven met onderwijs gerelateerde inhoud? Meld u dan aan via onze website.

Ortho Consult | Koningshof 8, 5688 GD Oirschot | 0499-84 16 19 | info@orthoconsult.nl