Ga terug

Supervisie Faalangst-Examenvrees

Al twintig jaar verzorgen we trainingen rondom het thema faalangst en examenvrees. Hoewel je bij ons heel praktijkgericht hebt geoefend en geleerd, is er in jouw trainingen vast regelmatig een moment waarop je denkt: hoe zou Kim dat gedaan hebben. Die momenten vormen de basis van deze supervisiedag, waarop je met andere faalangsttrainers aan de slag gaat met casuïstiek uit jouw (recente) geschiedenis.

Supervisie Faalangst-Examenvrees
Inclusief

werkmaterialen, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch

Voor wie?

Oud deelnemers praktijktraining examenvrees of faalangst

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Kim Oonk

Kim Oonk

Kim heeft 17 jaar ervaring in het het onderwijs als docent, mentor en vertrouwenspersoon en nu een eigen praktijk 'In Beweging' voor onder andere pubercoaching.


Inschrijfformulier

Ik zou graag deel willen nemen aan:
Supervisie Faalangst-Examenvrees

Factuur

Persoonlijk