Ga terug

Supervisie Sociale vaardigheden

Deze dag kun jij als SOVA-trainer jouw vragen en worstelingen inbrengen. Uiteraard hebben we de praktijk van de volgende dag op ons netvlies, zodat jij als trainer nog beter in staat bent om jouw leerlingen succesvol te begeleiden.

Supervisie Sociale vaardigheden
Inclusief

werkmaterialen, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch

Voor wie?

Oud deelnemers praktijktraining succesvol werken met sociale vaardigheden in school

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Esther Bressers

Esther Bressers

Esther werkte 15 jaar in het PO als leerkracht, lgf-begeleider en weerbaarheidstrainer. Nu werkt zij als contextueel trainer en therapeut en geeft zij trainingen in psychosociale weerbaarheid voor kinderen, pubers en hun ouders.


Inschrijfformulier

Ik zou graag deel willen nemen aan:
Supervisie Sociale vaardigheden

Factuur

Persoonlijk