Trainers & coaches

Ivo Mijland

Ivo Mijland

Ivo heeft 14 jaar ervaring als docent en leerlingbegeleider/coach op VSO en VO. Hij heeft een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching. Hij schreef 24 praktische onderwijsboeken en werkt vanuit dezelfde praktische benadering als trainer.

Wees jezelf. Er zijn al genoeg anderen.

Leendert van Genderen

Leendert van Genderen

Leendert werkte jarenlang op een VMBO Scholengemeenschap en heeft veel ervaring als docent, leerlingbegeleider, teamleider en zorgcoordinator.

Worden wie je werkelijk bent.

Kim Oonk

Kim Oonk

Kim heeft 17 jaar ervaring in het het onderwijs als docent, mentor en vertrouwenspersoon. Ze heeft een eigen praktijk 'In Beweging' voor onder andere pubercoaching. Al haar praktijkervaring neemt ze mee in haar trainingen.

De wereld is mooier met jou.

Ad van Andel

Ad van Andel

Ad heeft 36 jaar ervaring opgedaan in het voortgezet onderwijs als docent, leerlingbegeleider en schoolleider. Hij realiseert een persoonlijke en inspirerende benadering in zijn trainingen en coaching.

Bemoedigen, bekrachtigen en belonen. Zie hierbij altijd de ander.

Anneke Blaauwendraad

Anneke Blaauwendraad

Anneke is opleider en supervisor voor het onderwijs op basis van relatie en dialoog. Ze werkte 17 jaar op verschillende VO-scholen als docent en counselor. Ze werkt nu vanuit haar eigen bedrijf op het snijvlak van school en thuis.

Je hebt geen intelligentie nodig om dialoog te voeren. Maar wat wel?

Sergio van der Pluijm

Sergio van der Pluijm

Sergio werkte 15 jaar als trainer/begeleider in het reclasseringsveld en weet daardoor het nodige van weerstand en motivatie. Hij verzorgt trainingen Motiverende gespreksvoering en Oplossingsgericht Coachen.

Wie een ander wil motiveren heeft zijn oren harder nodig dan zijn mond.

Richard Jansen

Richard Jansen

Richard heeft 14 jaar ervaring in het onderwijs als docent, coach en mentor. Daarnaast heeft hij zich als spreker en illusionist gespecialiseerd in communicatie en beïnvloeding, waar iedereen zowel in werk als in privé dagelijks mee te maken heeft.

Try and fail, but never fail to try.

Jan Willem Ruitenberg

Jan Willem Ruitenberg

Jan Willem heeft 12 jaar ervaring in het onderwijs als docent, mentor, counselor en coach. Hij geeft les in het VMBO. Hij heeft veel ervaring op het gebied van pubercoaching (op school en daarbuiten).

Niemand is zo arm dat hij geen glimlach geven kan, en niemand is zo rijk dat hij geen glimlach nodig heeft.

Maurice Wisse

Maurice Wisse

Maurice heeft 12 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs, als docent, mentor en leerlingbegeleider. Maurice heeft ruime ervaring in les geven en trainen van groepen op het vmbo, havo, atheneum en gymnasium.

Doe jij maar gewoon waar je goed in bent, dan leer ik daar ook nog wat van.

Madeleine Streefkerk

Madeleine Streefkerk

Madeleine heeft 16 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs en basisonderwijs onder meer als docent, mentor, coach en intern begeleider. Zij heeft ruime ervaring in het voeren van gesprekken met alle betrokkenen die rond de leerling staan.

Kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen. Vertrouw op je route.