Trainers & coaches

Ivo Mijland

Ivo Mijland

Ivo heeft 14 jaar ervaring als leerlingbegeleider. Hij heeft een praktijk voor contextuele hulpverlening en is contextueel supervisor. Hij schreef verschillende praktische onderwijsboeken en werkt vanuit dezelfde praktische benadering als trainer.

Wees jezelf. Er zijn al genoeg anderen

Leendert van Genderen

Leendert van Genderen

Leendert werkte jarenlang op een VMBO Scholengemeenschap en heeft veel ervaring als docent, leerlingbegeleider, teamleider en zorgcoordinator.

Worden wie je werkelijk bent

Kim Oonk

Kim Oonk

Kim heeft 17 jaar ervaring in het het onderwijs als docent, mentor en vertrouwenspersoon en nu een eigen praktijk 'In Beweging' voor onder andere pubercoaching.

De wereld is mooier met jou

Jac. Giesen

Jac. Giesen

Jac. heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende onderwijsvelden als docent, mentor, leerlingbegeleider en cursusleider. Momenteel is hij verbonden aan de hogeschool HAS Den Bosch en HAS Kennistransfer als docent, trainer en coach.

Niet alleen in het woordenboek komt contact voor contract

Ad van Andel

Ad van Andel

Ad heeft 36 jaar ervaring opgedaan in het voortgezet onderwijs als docent, leerlingbegeleider en schoolleider. Hij realiseert een persoonlijke en inspirerende benadering in zijn trainingen en coaching.

Bemoedigen, bekrachtigen en belonen. Zie hierbij altijd de ander.

Leo Soeters

Leo Soeters

Leo maakte na 15 jaar BO in 2000 de stap naar het VO waar hij als docent, mentor, decaan, teamleider en unitdirecteur heeft gewerkt en nu als lid van het MT. Ook geeft hij les in het VMBO, waardoor hij nauw betrokken blijft bij zijn leerlingen.

Door te zwijgen zeg je meer.

Anneke Blaauwendraad

Anneke Blaauwendraad

Anneke is opleider en supervisor voor het onderwijs op basis van relatie en dialoog. Na haar baan in het onderwijs als docent en counselor werkt ze nu vanuit haar eigen bedrijf op het snijvlak van school en thuis.

Je hebt geen intelligentie nodig om dialoog te voeren. Maar wat wel?

Sergio van der Pluijm

Sergio van der Pluijm

Sergio werkte 15 jaar als trainer en begeleider in het reclasseringsveld en weet daardoor het nodige van weerstand, motivatie en gedragsverandering. Hij verzorgt trainingen in Motiverende gespreksvoering en Oplossingsgericht Coachen.

Wie een ander wil motiveren heeft zijn oren harder nodig dan zijn mond

Richard Jansen

Richard Jansen

Richard heeft 14 jaar ervaring in het onderwijs als docent, coach en mentor. Daarnaast heeft hij zich als spreker en illusionist gespecialiseerd in communicatie en beïnvloeding, waar iedereen zowel in werk als in privé dagelijks mee te maken heeft.

Try and fail, but never fail to try

Jan Willem Ruitenberg

Jan Willem Ruitenberg

Jan Willem heeft 12 jaar ervaring in het onderwijs als docent, mentor, counselor en coach. Hij geeft met name les in het VMBO. Vooral op het gebied van pubercoaching binnen en buiten het onderwijs heeft hij veel ervaring.

Niemand is zo arm dat hij geen glimlach geven kan, en niemand is zo rijk dat hij geen glimlach nodig heeft