Ga terug

Communicatie en Illusie (ijzersterk voor de klas)

Illusie is de kunst van het schijnbaar onmogelijke, aldus het woordenboek. De bedoeling van een illusionist is om het publiek iets ‘onmogelijks’ te laten ervaren, zonder dat duidelijk wordt hoe het ‘onmogelijke’ tot stand komt. Een illusionist zet je op allerlei manieren op het verkeerde been. Sommige illusionisten verbazen dagelijks volle theaterzalen, andere maken misbruik van dat talent. Met babbeltrucs, afleidmanoeuvres en woordmisbruik word je zonder dat je het merkt opgelicht waar je bij staat. Ortho Consult heeft nu een unieke tweedaagse training, waarbij de kracht van de illusionist met een constructief idee wordt ingezet. Onder leiding van docent én beroepsillusionist Richard Jansen, krijg je concrete ideeën om al "goochelend" je leerlingen positief te beïnvloeden. Het schijnbaar onmogelijke wordt na twee dagen mogelijk. Met taal, houding, illusie en performance krijg je een breed pakket aan praktische en toepasbare tools in handen, waarmee je je leerlingen daar krijgt, waar je ze hebben wilt. Een tweedaagse training waarin je veel meer invloed krijgt om positief gedrag bij je leerlingen tevoorschijn te toveren. Bovendien leer je zelf ook nog eens een aantal bijzondere illusies, waarmee je als beginnend illusionist indruk kunt maken op je leerlingen, je partner en je vrienden.

Communicatie en Illusie (ijzersterk voor de klas)
Inclusief

Indrukwekkende goochelgadget, werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Iedereen die met jongeren werkt

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Richard Jansen

Richard Jansen

Richard heeft 14 jaar ervaring in het onderwijs als docent, coach en mentor. Daarnaast heeft hij zich als spreker en illusionist gespecialiseerd in communicatie en beïnvloeding, waar iedereen zowel in werk als in privé dagelijks mee te maken heeft.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.