Ga terug

Online masterclass contextuele leerlingbegeleiding

Tijdens deze sessie - die plaatsvindt via Zoom - kun je uitvinden wat de kracht is van de contextuele benadering. Contextueel geschoolde leraren, mentoren, counselors, teamleiders, etc kijken met een andere bril naar leerlingen én hun ouders. Ze kijken wat er tussen thuis en school gebeurt en welke invloed dat heeft op het gedrag op school. Op deze manier krijg je een verfrissende nieuwe kijk op leerlingen en hun leergedrag. Wil jij meer weten over contextuele leerlingbegeleiding? Heb jij interesse in de tweejarige opleiding maar wil je eerst een gratis kennismaking ervaren met het werk van Ivan Böszörmenyi Nagy? Doe dan mee! De masterclass start om 15.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Aansluitend kun je indien gewenst vragen stellen over de opleiding. Er is plaats voor maximaal 16 geïnteresseerden.

Online masterclass contextuele leerlingbegeleiding
Inclusief

werkmateriaal

Voor wie?

Geïnteresseerden in de tweejarige opleiding

Inschrijfvoorwaarden

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. De masterclass wordt via Zoom verzorgd. Je krijgt een paar dagen voor de bijeenkomst een uitnodiging voor de Zoom-meeting met uitgebreide informatie over de bijeenkomst.

Opleidingen Staf / Trainers
Ivo Mijland

Ivo Mijland

Ivo heeft 14 jaar ervaring als docent en leerlingbegeleider/coach op VSO en VO. Hij heeft een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching. Hij schreef 24 praktische onderwijsboeken en werkt vanuit dezelfde praktische benadering als trainer.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.