Ga terug

Masterclass mentoraat: van goed naar beter

Maak kennis met ons trainingsaanbod voor mentoren

Op 20 juni 2024 organiseert Ortho Consult een bijzondere bijeenkomst bij La Vie Meeting Center in Utrecht speciaal voor schoolleiders die het mentoraat op hun school naar een hoger level willen tillen. Tussen 10.30 en 15.30 uur verzorgt Ivo Mijland een masterclass over het belang van een krachtig mentoraat binnen uw organisatie. Hij laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe belangrijk het is om de mentor de spil in het begeleidingsweb te laten zijn maar ook hoe je – in voor- en tegenspoed – ouders kunt betrekken als jouw belangrijkste hulpbronnen. Deelnemers kunnen tijdens de keynote vragen stellen vanuit de praktijk, zodat je direct handvatten krijgt in het beter maken van jouw mentorteam. Deelnemers krijgen na afloop het handboek ‘Voor elke mentor’. Voorafgaand aan de bijeenkomst staan koffie/thee en iets lekkers voor u klaar. De kosten bedragen slechts 129,00 euro, inclusief het handboek voor elke mentor (Mijland/Bakker, 19e druk) t.w.v. 29,95 euro. Tussen de middag staat er een heerlijk lunchbuffet klaar voor de deelnemers en uiteraard is er de hele dag koffie/thee/frisdrank inbegrepen bij de prijs. Na afloop kun je vrijblijvend vragen stellen over de mogelijkheden om uw mentorteam verder te professionaliseren door een van onze trainers. Deelnemers krijgen deze dag een inkijkje in onze praktijkgerichte aanpak. Boek je na afloop een training voor mentoren, dan krijg je het inschrijfgeld van deze dag in Utrecht als korting op jouw contract.

 

Masterclass mentoraat: van goed naar beter
Inclusief

werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Teamleiders/directeuren VO en MBO

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Ivo Mijland

Ivo Mijland

Ivo heeft 14 jaar ervaring als docent en leerlingbegeleider/coach op VSO en VO. Hij heeft een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching. Hij schreef 24 praktische onderwijsboeken en werkt vanuit dezelfde praktische benadering als trainer.


Inschrijfformulier

Ik zou graag deel willen nemen aan:
Masterclass mentoraat: van goed naar beter

Factuur

Persoonlijk