Ga terug

Supervisie Contextueel werken

Deze dag werken we aan de hand van actuele casuïstiek o.l.v. Ivo Mijland vanuit contextueel perspectief. Heb jij als oud-student behoefte om samen met andere studenten met een contextuele bril te kijken naar situaties waar jij als begeleider tegen aan loopt? Deze dag werken we, zoals je gewend bent, met een hoog praktisch gehalte.

Supervisie Contextueel werken
Inclusief

werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Oud deelnemers Tweejarige praktijkopleiding Contextuele Leerlingbegeleiding of een vergelijkbare opleiding.

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Ivo Mijland

Ivo Mijland

Ivo heeft 14 jaar ervaring als docent en leerlingbegeleider/coach op VSO en VO. Hij heeft een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching. Hij schreef 24 praktische onderwijsboeken en werkt vanuit dezelfde praktische benadering als trainer.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.