Ga terug

Ontwikkelingspsychologie voor op school

"Steven Pont heeft het talent om je van begin tot eind te blijven boeien."

Op deze dag verdiepen we ons puur in de ontwikkelingspsychologie, voor iedere leerkracht of docent die op dat gebied graag weer eens wat boven de stof wil staan.  Een dagje terug naar onze basis dus! Wat zeiden de belangrijkste ontwikkelingspsychologen ook weer over de de psychologie van onze kinderen en wat zijn de belangrijkste gebieden? En waar staan we nu? En belangrijker nog: wat kan ik met al die kennis over de ontwikkelingspsychologie in de praktijk? 

De praktijktraining vindt plaats in La Vie Meeting Center in Utrecht, op vijf minuten lopen van Utrecht CS. Parkeren kan in de parkeergarage direct onder La Vie. De trainingsdagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 staat de koffie voor je klaar.

Ontwikkelingspsychologie voor op school
Inclusief

het boek 'Ontwikkelingspsychologie' (Feldman), werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Mentoren, leerlingbegeleiders, docenten in het VO en het PO.

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Steven Pont

Steven Pont

Trainer

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.