Ga terug

Supervisie opleidingen Ortho Consult

Let op: uitsluitend voor studenten die een van onze opleidingen hebben gevolgd

Al meer dan duizend studenten volgde bij ons een van de praktijkopleidingen (TA, NLP, Contextuele leerlingbegeleiding). Jij was er daar een van. Een Inspirerende reis die zorgde voor een andere kijk op leerlingen, collega’s én jezelf. Jij leerde op een andere manier naar gedrag te kijken en de leerling werkelijk te ontmoeten. Hoewel de theoretische kaders ontzettend praktisch en helder zijn, kan het in de praktijk soms akelig tegenvallen om het goed toe te passen. De termen borrelen dan op, maar je mist dan de praktische vertaling naar specifieke situaties. Daarom organiseert Ortho Consult ook dit schooljaar supervisiedagen o.l.v. Ivo Mijland. Tijdens een supervisiedag staan jouw vragen uit de praktijk centraal. Ivo Mijland zal er met de groep (maximaal 12 deelnemers) mee aan de slag gaan. Door stukjes theorie nog eens te herhalen, door hypotheses te maken en deze te oefenen of door voor jullie nieuwe theorie te koppelen aan de vragen. Er is geen programma. Het programma wordt bepaald op de dag zelf. Je kunt deelnemen aan twee supervisiedagen per kalenderjaar.

De supervisie vindt plaats in La Vie Meeting Center in Utrecht, op vijf minuten lopen van Utrecht CS. Parkeren kan in de parkeergarage direct onder La Vie. De trainingsdagen starten om 10.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Vanaf 9.30 staat de koffie voor je klaar. 

Supervisie opleidingen Ortho Consult
Inclusief

werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Oud deelnemers basisopleidingen Ortho Consult

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Ivo Mijland

Ivo Mijland

Ivo heeft 14 jaar ervaring als docent en leerlingbegeleider/coach op VSO en VO. Hij heeft een praktijk voor contextuele hulpverlening en coaching. Hij schreef 24 praktische onderwijsboeken en werkt vanuit dezelfde praktische benadering als trainer.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.