Ga terug

Zappen met Steven

Er is een aantal onderwerpen waar je in korte tijd veel over te weten kan komen. Uiteraard kun je over die onderwerpen uitgebreid en meerdaags scholen, maar wij gaan deze praktijkdag lekker zappen o.l.v. Steven Pont. In blokken van ongeveer vijf kwartier zappen we langs vier onderwerpen: het verschil tussen jongens en meisjes, de herkomst van een zelfbeeld en gedrag, de ontwikkelende hersenen en communicatie en het belang van een veilige hechting voor kinderen. We bekijken met elkaar hoe en wanneer die invloed hebben op de cultuur in je klas en welke betekenis dat voor jouw rol als leerkracht of docent kan hebben. Een zeer afwisselend 'zappend' dagje kindkennis dus!

De praktijktraining vindt plaats in La Vie Meeting Center in Utrecht, op vijf minuten lopen van Utrecht CS. Parkeren kan in de parkeergarage direct onder La Vie. De trainingsdagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 staat de koffie voor je klaar.

Zappen met Steven
Inclusief

het boek 'Kleine ontwikkelingspsychologie deel II of III' (Kohnstamm), werkmateriaal, koffie/thee, fruit en een uitgebreide lunch.

Voor wie?

Mensen die voor de klas staan op scholen: leerkrachten PO en docenten/mentoren VO

Inschrijfvoorwaarden

Tot drie maanden voor aanvang van de praktijktraining kun je, uitsluitend schriftelijk, kosteloos annuleren. Bij het binnen drie maanden voor de start van de praktijktraining annuleren, ben je 100% van het deelnamegeld verschuldigd. Je kunt op die termijn wel een collega jouw plaats in laten nemen.

Als je je hebt ingeschreven, krijg je altijd een persoonlijke bevestiging per e-mail. Als je binnen enkele dagen geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met Ortho Consult (0499-841619) om te controleren of je aanmelding goed is aangekomen

Circa drie weken voor de praktijktraining Ontvang je je deelnemersbrief. Ook zal dan de factuur voor het verschuldigde inschrijfgeld worden verstuurd.

Opleidingen Staf / Trainers
Steven Pont

Steven Pont

Trainer

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata bekend voor deze training. Stuur een e-mail naar info@orthoconsult.nl, dan brengen we je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.